Mer motstand fra Logitech

Logitech kommer stadig med nye produkter, og lanserer nå både et ratt med pedaler og såkalt "force feedback", og en helt digital spillkontroller. Et eget program for å programmere knappene, gir mulighet for mange nye spillopplevelser.

Logitech WingMan GamePad
Logitech WingMan GamePad Vis mer
Publisert

Produktene til Logitech blir tilgjengelige i Norge i siste halvdel av november. Prisen for WingMan Formula Force blir kr 1995,- inkl. mva, og for WingMan GamePad må du ut med 349,- inkl. mva.

WingMan GamePad har hele 9 knapper tilgjengelig, pluss to knapper som betjenes som avtrekkere foran. Den kommer med en standard spillkontroll-løsning: 8-veis styreknapp.

Med alle disse knappene å holde styr på, har Logitech heldigvis lagt med et program som gjør det mulig å programmere dem som du ønsker. Det gir stor frihet til å spille mange forskjellige spilltyper, der ulike egenskaper krever forskjellige oppsett.

Når du har programmert alle knappene, kan du skrive ut oppsettet på et ark, så du slipper å huske alle kombinasjonene mens du spiller. Det er også mulig å lagre innstillingene i filer, så du kan bytte oppsett med venner.

Logitech opplyser at WingMan GamePad er 100% digital, men spesifiserer ikke nærmere hva de mener. Det eneste som kan tolkes er at de mener den er raskere, mer nøyaktig og programmerbar. WingMan GamePad har også innebygget mulighet for to spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer