Mercenaries

Sulten etter skikkelig action? Sjelden har det vært så moro å sprenge ting og leke krig som i den overraskende underholdende Mercenaries.

Publisert
Sist oppdatert

Av og til vil vi ha spill som bare får oss til å koble av, uten å involvere spesielt mye hjerneaktivitet. Men samtidig er det jo hyggelig hvis et sånt spill har en viss kvalitet, og ikke bare består av fullstendig meningsløs skyting. Mercenaries er et perfekt eksempel på et solid actionspill som vi kanskje ikke kommer til å huske i all evighet, men som er utrolig moro så lenge det varer.

Bakgrunnshistorien omhandler en konflikt mellom Sør- og Nord-Korea i nær fremtid, der en reformvennlig nordkoreansk leder blir drept av sin egen sønn, en ondskapsfull terrorist. Dette ødelegger den delikate maktbalansen i området fullstendig, og flere fraksjoner involverer seg. Allierte styrker prøver å holde ting under kontroll, kinesere entrer området for å forsøke å ta over Nord-Korea, sørkoreanerne er bekymret over atomvåpen, og den russiske mafiaen prøver å utnytte det hele for å tjene litt penger.

Tøff i trynet

Midt oppi det hele står du, som representant for en gruppe knallharde leiesoldater (du kan velge blant tre karakterer, blant disse vår favoritt, en harry og tøff svenske). Din jobb er å kontakte samtlige av disse fraksjonene og gjøre oppdrag for dem. Avhengig av hvem du jobber mest for vil din popularitet hos de andre fraksjonene endre seg, men alt i alt må du gjennomføre alle oppdragene hos alle styrkene for å komme videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer