Merethe får opp bilder fra forrige bruker, som egentlig er slettet

Derfor holder det ikke å nullstille mobilen på vanlig måte.

INGEN UGLE: Faren til Merethe Hommelsgård sendte henne et bilde av en ugle. Men i meldingsappen dukket det opp et bilde av noen spritflasker. De hadde forrige eier mottatt, året før, og dukker nå opp til tross for at mobilen var nullstilt. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
INGEN UGLE: Faren til Merethe Hommelsgård sendte henne et bilde av en ugle. Men i meldingsappen dukket det opp et bilde av noen spritflasker. De hadde forrige eier mottatt, året før, og dukker nå opp til tross for at mobilen var nullstilt. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Nytt land, nytt dyr. Denne gangen en ugle fra Malta» skrev faren til Merethe Hommelsgård på melding nylig.

Det fulgte med et bilde. Ikke av en ugle, men av noen flasker på taxfree-en på Gardermoen.

- Det ga ingen mening. Så jeg trykket på bildet for å sjekke om det var noe jeg gikk glipp av, forteller Hommelsgård til Dinside.

Da bildet kom opp i fullskjerm, dukket det plutselig opp noe helt annet: En uglesuvenir, som faren egentlig hadde sendt.

Meldingsappen på hennes brukte Sony Xperia Z3+ hadde åpenbart en feil, da den viste forskjellige bilder i tråd og fullskjermvisning. Men det mer interessante spørsmålet var hvor i alle dager det gale bildet kom fra.

Her kan du selv se hvordan mobilen oppfører seg:

Bildene til forrige bruker

Ikke fant hun taxfree-bildet i galleriappen. Ikke i tidligere MMS-er, heller. Tilsynelatende fantes ikke bildet på telefonen i det hele tatt.

Og den snodige feilen gjaldt ikke bare dette bildet. Hommelsgård gikk tilbake i tidligere MMS-er og fant ut at flere av dem hadde vist henne helt feil bilder, som hun ikke kunne forstå hvor kom fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer