Mest lest fra DinSide Data

Året ebber ut, og vi benytter anledningen til å ta et tilbakeblikk på året som har gått. Her finner du lenker til de mest populære artiklene på DinSide Data i år 2000.

Publisert

2000 har vært et godt år for DinSide og DinSide dataredaksjonen. Vi har doblet antall lesere i løpet av året, og har styrket redaksjonene med flere velkvalifiserte, datakyndige journalister.

Mange av testene, omtalene og tipsene våre har hatt svært mange lesere, også over tid. Og det er ikke til å legge skjul på at enkelte temaer fenger flere lesere enn andre, og i år har multimedia, digital fotografering, bredbånd og internetteknologi, i tillegg til våre faste produkttester, vært sikre stikk. Vi lover å ikke skuffe dere i 2001 heller.

Styr hjemmet fra PCen!

Vi begynte året med en artikkel om hvordan du kunne styre de fleste funksjonene i hjemmet fra PCen ved hjelp av X10-systemet. Artikkelen ble en suksess, og du kan lese den her.

Videoutgaven av MP3 er her

Vår første omtale av videokomprimeringsformatet DivX ;-) i mars ble en av de mest populære artiklene i år 2000. Formatet brukes ved kopiering av DVD-filmer, slik at du kan få plass til en hel spillefilm på en brent CD-plate. Les hele artikkelen.

Ukens billig-PC

Denne artikkelserien ble første gang introdusert i mai, og ble en umiddelbar suksess. Her tok vi for oss de beste PC-tilbudene fra de landsdekkende elektronikkjedene. Du finner den første serien her. I høst fulgte vi opp suksessen med en ny sammenligning, og denne gangen var responsen enda bedre. Denne har pågått helt frem til forrige uke, og du finner den her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer