Metroid Prime 2: Echoes

GameCubes kanskje sterkeste kort er tilbake, i en oppfølger som fascinerer og utfordrer. Det er ikke et spill som hvem som helst, men les hvorfor du bør investere tid i det!

Metroid Prime 2: Echoes
Publisert
Sist oppdatert

Metroid Prime kom som lyn fra klar himmel for to år siden (les vår anmeldelse) - for første gang hadde man klart å ta en respektert 2D-spillserie og oppdatert det til dagens teknologi, med førstepersonsperspektiv. Resultatet var fortryllende: En vakker verden, full av merkelige gåter og spesielle fiender, intelligente gåter og intenst tempo. Og det var imponerende hvordan utviklerne klarte å bruke virkemidler fra todimensjonelle spill i deres flotte 3D-verden.

Og nå er den etterlengtede oppfølgeren klar, og ved første øyekast liden den kraftig av "mer av det samme"-syndromet. Faktisk mye mer enn omtrent noen oppfølgere vi har sett på en stund. Konseptet er nesten helt identisk, vår heltinne Samus Aran havner på en fremmed planet, mister alle kreftene sine og bruker spillet på å samle sammen oppgraderinger til sin romdrakt og nye våpen, løse uttalige gåter og beskjempe usedvanlig tøffe bosser.

En gammel flamme

Vi var altså litt skeptiske. Men det tok ikke mer enn 10-15 minutter til vi ble hodestups forelsket i spillet, husket hva som var så fantastisk med det forrige spillet og hvorfor oppfølgeren er enda bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer