Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000

Skriver du mye på reise? Hva med et bedre tastatur?

Publisert
Sist oppdatert

Bærbare PCer er i ferd med å ta over, stadig flere velger en eller flere bærbare i stedet for stasjonær. Men en bærbar PC er full av kompromisser, både på grunn av omfang, vekt og batterikapasitet. Derfor vil det stadig være billigere og bedre løsninger på forskjellige sider av PC-bruken. Både for lagring, skjermstørrelse og ergonomi finnes det bedre løsninger.

Tastaturet

På en bærbar vil tastaturdelen aldri kunne bli like tynt som et separat tastatur, det skal tross alt være plass til alle de andre kompontene under selve tastaturet.

Skriver du mye kan det være gunstig å skaffe seg et separat tastatur til den bærbare, og da finnes det mye å velge mellom.

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000 har flere gode egenskaper spesielt for bruk sammen med bærbare:

Det er svært tynt, noe som både gjør det godt å skrive på og lett å ta med seg i vesken til den bærbare.Det har ergonomisk utforming med tastene plassert i en komfortabel bue.Det har Bluetooth så du trenger ingen egen sender (hvis den bærbare har Bluetooth vel å merke)Det kommer med separat numerisk del, som kan bli hjemme hvis du ikke trenger den. (Det leveres med et eget etui til den numeriske delen)Den numeriske delen kan dessuten kjøpes for seg, for de som jobber mer med tall en bokstaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer