Microsoft Digital Sound System 80

Microsoft var tidlig ute med et av de første høyttalersettene med USB. Vi har nå latt dette systemet gjennomgå i vår test av PC-høyttalere.

Microsoft Digital Sound System 80
Publisert

DinSide har tidligere skrevet om dette systemet, men vi har ikke testet det skikkelig før nå. I denne artikkelen vil vi derfor bare konsentrere oss om selve testingen. Den generelle omtalen av systemet, og våre kommentarer til USB-løsningen, kan du lese om i den 1957" target=_TOP> første artikkelen

Oppkobling

Systemet er svart og grått, og har et spesielt design. Om dette er pent eller stygt, er en smaksak. Men det er annerledes, og det setter vi pris på. Subbassen er middels stor, og tilkoblingene sitter på begge kortsidene på denne. Signalledningene kobles til på den ene siden, og den løse nettledningen av type barbermaskin kobles til på den andre. Dette er ikke så veldig praktisk. Vi hadde foretrukket at alle ledninger satt på samme side.

Satellitten hvor kontrollene sitter, kobles til med en spesialkabel med mange ledere. Det er en mikrojack til den passive satellitten, og høyttalerne tar imot signalet fra PCen via minijack eller USB.

USB eller lydkort?

Hvis du har en kraftig Pentium II på over 350 MHz uten lydkort, kan du bruke dette systemet koblet til en USB-port. Du vil muligens belaste maskinen mer enn ved å bruke et lydkort, avhengig av om du lytter til MIDI eller wav-filer. Størst belastning er det ved bruk av MIDI-filer, siden prosessoren i PCen også må simulere maskinvaren i en synth, samtidig som den gjør andre oppgaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer