Microsoft FrontPage 98

Microsoft FrontPage har mange tilhengere, men også mange motstandere. Programmet har vært kjent for å lage snarveier som webdesignere ikke alltid har vært tilfreds med. Vi har testet programmet, og vi likte svært mye av det vi så.

Publisert

FrontPage er en svært brukervennlig HTML-editor. Eller kanskje heller website-editor? For med alle hjelpemidlene som FrontPage 98 byr på, forsvinner HTML-kodingen litt i bakgrunnen. Og kontrollen som du har over strukturen på webtjenesten din, er fantastisk.

FrontPage 98 er ikke det beste verktøyet vi har sett for å formgi websider. Både Dreamweaver og HomeSite kommer klart foran. Men hvis du ikke har som mål å skape neste generasjon med webdesign, men ønsker høy grad av kontroll på oppsettet på sidene dine, da fremstår FrontPage 98 som et godt alternativ.

FrontPage 98 får mange, mange poeng for sine Webbots-rutiner. Webbots er spesialkoder som kommuniserer med programmer som ligger på såkalte FrontPage-servere, som per i dag er ganske vanlige. Rutinene som ligger tilgjengelig i FrontPage 98 vil løfte kvaliteten på websidene dine mange hakk uten at du behøver å bruke mange dager på tilpasninger og feilsøking i Perl-scripts.

Glimrende grafikkhåndtering

FrontPage 98 muliggjør utvikling og tilpasning av grafikk bedre enn noen andre HTML-editorer vi har sett. Rundt 50 ferdige grafiske profiler følger med i pakken. Dessuten leveres FrontPage 98 med [to programmer for utvikling av egen grafikk.]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer