Microsoft International Football 2000

Vi har tatt en titt på det siste tilskuddet til Microsofts sportspill – International Football 2000. Svært mye har forandret seg i forhold til forgjengeren, men kan spillet måle seg med giganter som FIFA 2000?

Publisert

Det er egentlig to områder som fotballspill kan utvikle seg på: grafikken og kunstig intelligens. Når det gjelder detaljer som antall lag og spillere, så er det egentlig blitt nådd en slags grense. Utviklerne Rage Software har fokusert på grafikken og intelligensen, og de har delvis lykkes. Rage er kjent for spill med høy visuell kvalitet og lite dybde, og det er også ganske synlig i dette tilfellet.

Du har en rekke valg i forhold til spillstilen til å begynne med: alt fra vennskapelige kamper til verdenscupen er tatt med. I tillegg kan du ta del i historiske kamper gjennom årene, og være med i avgjørende øyeblikk.

Pent å se på

Spillets designere har absolutt jobbet med det visuelle – spillerene beveger seg meget detaljert, og stadionene er lekre, med fine lyseffekter og varierende værforhold. Alt i alt er det svært fornøyelig å ta del i kampene, ikke minst takket være kommentatoren som for en gangs skyld ikke er direkte irriterende.

Et positivt trekk er de mange strategiske detaljene, som tillater deg å stille inn og eksperimentere med forskjellige taktikker. Dette er ganske originalt, om enn ikke helt nyskapende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer