Microsoft kjøper mer lydteknologi

Windows CE er et stort satsningsområde for Microsoft. Dette kompakte operativsystemet får stadig flere funksjoner, og avspilling av media er viktig.

Microsoft kjøper mer lydteknologi
Publisert

Microsoft har nylig kjøpt teknologi for avspilling av lyd for små håndportable datamaskiner. Firmaet som sitter på denne teknologien heter Interactive Objects, og ble stiftet av tidligere Microsoft-ansatte i 1995.

Interactive Objects er først med å tilby en løsning for stereo lydavspilling, som støtter Microsofts nye format 3272">MSAudio, på Windows CE og håndportable PCer. Denne løsningen har et rikt utvalg av funksjoner, og håndterer blanta annet beskyttet materiale.

Dedikert lydavspiller eller CE-maskin?

Det er her Microsoft muligens sitter med en joker. Hvorfor skal du kjøpe en egen bærbar avspiller for musikk, hvis du heller kan kjøpe en CE-maskin som kan gjøre mye mer i tillegg?

Under lanseringen av MSAudio, ble det vist en løsning med en Casio Cassiopeia E-100 som spilte av lydfiler i MSAudio-format. Denne lille maskinen er utstyrt med CompactFlash minnekort, 240 x 320 punkters fargeskjerm med 16-bits fargedybde, støtte for stereo lyd og du kan også sette et modem i kontakten for CompactFlash.

Interessant programvare

Programvaren fra Interactive Objects har mange fine egenskaper:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer