Microsoft klare med MSN Messenger 7.0

Nå er den ferdige versjonen av MSN Messenger 7.0 ute, og vi ser på nyhetene i det populære chatteprogrammet.

Publisert
Sist oppdatert

MSN Messenger er det definitivt mest populære programmet for sanntidskommunikasjon, med 135 millioner brukere verden over.

Betaversjonen av den nyeste versjonen av programmet, Messenger 7.0, har vært tilgjengelig en god stund, og vi har selv brukt den mye. Nå er imidlertid den ferdige versjonen ute, og nyhetene er mange.

Mer personlig

Den nye versjonen fokuserer på å være mer personlig enn tidligere, det er lettere å tilpasse utseendet til brukeren, og du kan også laste ned nytt innhold som skins, smileys og lignende.

Nå skal det også være langt enklere å få oppmerksomhet fra den du prøver å kontakte, ved å bruke de nye funksjonene "winks" og "nudges". Førstnevnte er en animasjon med lyd som danser over skjermen din, sistnevnte får Messenger-vinduet til å vibrere.

MSN Messenger har lenge hatt muligheten til å vise bilde av den du chatter med. Nytt i 7.0 er at det samme bildet vises i pop-up'en som dukker opp når en bruker logger seg på.

Det er nå også mulighet til å bestemme status før du logger deg på, for eksempel kan man vises som opptatt eller ute til lunsj uten å måtte foreta seg noe først. Dersom du klikker på en kontakt i listen, vises de siste setningene fra forrige samtale - og dermed blir det lettere å "ta opp tråden" igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer