Microsoft klare med nye Surface-produkter

Lanserte Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 og helt nye Surface Headphones.

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Surface er navnet på en produktfamilie fra Microsoft bestående av PC-er, nettbrett og hodetelefoner. Under et arrangement i New York tirsdag kveld, norsk tid, presenterte Microsoft en rekke oppdaterte medlemmer i familien, inkludert selskapets første hodetelefoner.

Microsoft Surface Pro 6

Surface-brettet har vært på markedet siden 2012, og Dinside har testet mange utgaver gjennom årene, sist var femte generasjon Surface Pro, i fjor.

Nå er sjette generasjon klar, denne gangen basert på åttende generasjon Intel Core i-prosessor. Disse prosessorene kan i mange tilfeller være langt raskere enn forgjengeren, og Microsoft lover at den nye Surface Pro skal være inntil 67 prosent raskere enn forgjengeren. Brettet kan leveres med 16 GB RAM og SSD på inntil 1 terabyte. Skjermen er på 12,3 tommer og skal ha forbedret kontrast enn sist. Batteritiden er oppgitt til 14,5 timer med variert bruk.

Brettet kommer fortsatt med en USB-port, en microSD-kortleser, hodetelefonutgang og ladaport. Mange er nok overrasket over at den ikke har USB-C-port, som omtales som fremtidens USB-port.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer