Microsoft klare med Office 2016

På plass i butikkhyllene i dag, 22. september.

OFFICE OVERALT: Microsoft Office er ikke lenger forbeholdt PC-er, men skal kunne brukes på alle aktuelle plattformer.
OFFICE OVERALT: Microsoft Office er ikke lenger forbeholdt PC-er, men skal kunne brukes på alle aktuelle plattformer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag slippes Microsoft Office 2016, den nye utgaven av verdens mest populære pakke med kontorprogrammer, inkludert Word, Excel, Powerpoint og Outlook. Pakken blir tilgjengelig både som et produkt du betaler en engangssum for og som abonnementstjeneste.

Les også: Tegnet som forsvant

Kjøp og abonnement

Hvis du allerede abonnerer på Office 365, vil du fra og med i dag kunne laste ned og installere den nye versjonen fra din kontoside hos Microsoft, uten ekstra kostnader. Senere vil den komme som en obligatorisk oppgradering gjennom Office update, får vi opplyst fra Microsoft.

Prisene blir for det meste uforandret, det betyr 599 kroner i året for Office 365 Personal og 849 kroner for Home-abonnement for inntil fem brukere, der hver bruker i tillegg kan lagre inntil 1TB med data i Micrsofts nettskytjeneste OneDrive.

Prisene for de andre utgavene har vi foreløpig ikke fått fra Microsoft, men ifølge prissammenligningstjenesten Prisjakt kan det se ut til at Home & Student-versjonen (én bruker) vil koste i underkant av 1.400 kroner.

Les også: Softmaker FreeOffice: Gratis kontorpakke

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer