Surface

Microsoft lanserer en rekke nye Surface-maskiner

Samtlige, minus én, kommer med Windows 11, men nordmenn må vente på de fleste modellene.

SURFACE LAPTOP STUDIO: Microsofts nye Surface-flaggskip er spesiell på flere måter. Legg blant annet til basen på undersiden. Foto: Microsoft
SURFACE LAPTOP STUDIO: Microsofts nye Surface-flaggskip er spesiell på flere måter. Legg blant annet til basen på undersiden. Foto: Microsoft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en flere måneder med rykter og spekulasjoner, introduserte Microsoft i går en rekke nye Surface-enheter under et direktesendt lanseringsshow.

Om to uker skal Microsoft lansere det nye operativsystemet Windows 11, og alle av gårsdagens nyheter, minus Surface Duo 2, lanseres med Windows 11 om bord.

Surface Pro 8

Surface Pro kan nesten ses på som grunnmuren i Microsoft PC-satsing, og 2-i-1-enheten er den eneste som har vært med siden Microsoft lanserte sine første Surface-enheter i 2012, og i år får den en kraftig, visuell oppgradering.

Årets modell har et mer moderne design med en slankere ramme rundt skjermen, som gir den samme uttrykk som Surface Pro X fra 2019. PixelSense-skjermen er på 13 tommer og støtter bildefrekvens opptil 120 Hz.

Hva skjermen gjelder, har den også støtte for Dolby Vision og Adaptive Color Technology, som kan sammenliknes med Apples True Tone som tilpasser fargetemperaturen etter omgivelsene.

Surface Pro 8 har også Thunderbolt 4, og dette er faktisk første gang Microsoft omfavner Thunderbolt-teknologien. Microsoft har tidligere uttalt at de har droppet Thunderbolt på grunn av sikkerhetsrisiko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer