Microsoft med ny Exchange

Exchange 2000 er nå kommet til stadiet før lansering (Release Candidate 2), og oppgraderingen er vesentlig. Blant de mer fancy nyhetene, er at Exchange kan konstruere et helt epost-program i nettleseren ved hjelp av dynamisk HTML. Det gjør det litt enklere å lese epost på kafé i Paris.

Publisert

Til nå har det vært en kjent sak at Lotus har vært best på gruppevare med sin Notes, og Microsoft har vært best på epost med sin Exchange. Denne delingen ønsker Microsoft å gjøre noe med, og Exchange 2000 har blitt vesentlig bedre på gruppevare. Men at det får Statoil, Hydro og de andre store selskapene som bruker Notes til å bytte, er ikke spesielt sannsynlig.

Da Microsoft utviklet denne versjonen, har de jobbet med tre hovedmål: Forbedret plattform for samarbeid og meldingstjenester, samarbeidsfunksjoner og programmer for Microsoft Web Storage System og funksjoner som skal gjøre det lettere å kommunisere uansett tid og sted.

Alle data i én fil

Microsoft Web Storage System er en enkel databasefil for meldingstjenester, samarbeidsfunksjoner, lagring av rikt tekstformat og ulike web-applikasjoner. Denne databasefilen kan håndteres fra en rekke forskjellige klienter. Eksempler er nettleser, Outlook, Frontpage 2000, Word osv.

"URL-adressing" er en metode for å finne igjen informasjonen i mappene direkte via en nettleser. Syntaksen kan f.eks. være "http://servernavn/exchange/brukernavn". Dette kan gi tilgang til dokumenter, epost, vedlegg og samarbeidsobjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer