Microsoft med offisiell Service Pack 2-beta

Aldri før har en gratis oppdatering til Windows medført så omfattende endringer som når Microsoft legger ut Windows XP Service Pack 2 til sommeren. Allerede nå kan du laste ned en stabil og offisiell betaversjon fra Microsofts nettsider.

Microsoft med offisiell Service Pack 2-beta
Publisert
Sist oppdatert

Endringene i Service Pack 2 går først og fremst på sikkerhet og stabilitet, men tilfører også helt nye funksjoner til operativsystemet og programmene som følger med. For eksempel kan du vinke adjø til slitsomme popup-vinduer, siden Internet Explorer for første gang får innebygd filter som stopper disse effektivt. Klikk her for å lese mer om nyhetene.

Ingen support

Microsoft har nå lagt ut en såkalt "technical preview" av Service Pack 2, Release Candidate 1. I praksis vil denne være svært lik den endelige versjonen. Det kan likevel være enkelte ting som ikke er helt ferdigtestet, og Microsoft understreker at versjonen kun må brukes til testformål. Det gis heller ikke teknisk support fra Microsofts side dersom du skulle oppleve problemer etter installasjon.

Pakken er foreløpig kun tilgjengelig for engelsk, tysk og japansk Windows XP.

Se bilder fra Windows XP Service Pack 2

Klikk her for å lese mer, og for å laste ned pakken (NB! ca 270 MB).

[Ugjyldig objekt (debatt)]
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer