Microsoft Office System 2003 lanseres i dag

Office-pakken regnes som den nest mest viktige produktpakken fra Microsoft etter Windows, med 400 millioner brukere verden over.

Publisert
Sist oppdatert

Microsoft Office System 2003 består av nye versjoner av programmene Access, Excel, FrontPage, Outlook, Project, Powepoint, Publisher, Visio og Word. I tillegg lanseres nyhetene InfoPath og OneOne.

Microsoft har utarbeidet en strategi som innebærer at Office-programmene skal være stadig tettere integrert mot bakenforliggende programvare, og tilby stadig flere verktøy for å håndtere arbeidsprosesser og samarbeid.

Office blir miljøet hvor man oppretter adgangsbegrensede nettsteder for å samle dokumenter og beskjeder knyttet til bestemte prosjekter, slår opp i ordbøker, leksika, atlas og alle slags informasjonsbaser, overvåker saksbehandling, for tilgang til økonomi- og kundesystemer, og holder oversikt over hvor kollegaer og partnere er til enhver tid, og hvordan de kan kontaktes.

Les hele artikkelen i vårt søstermagasin Digi.no

DinSide Data kommer tilbake med en test av Microsoft Office System 2003 senere i høst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer