Microsoft oppgraderer XBox Live

NYHET: Microsoft lettet nylig på sløret angående sine planer for XBox Live-tjenesten, og her er hva brukerne kan vente seg.

Publisert
Sist oppdatert

Den glimrende XBox Live-tjenesten, som lar XBox-brukere over hele verden spille mot hverandre via bredbånd, har siden lanseringen blitt oppgradert med nye funksjoner og muligheter. Men det betyr ikke at Microsoft har glemt hvor mye potensial det ligger i tjenesten, og vil i nærmeste fremtid lansere nye oppgraderinger.

Detaljene er foreløpig ganske begrenset, men det er klart at det er mange av funksjonene Microsoft snakket om på E3-konferansen i fjor som nå faktisk er på vei til å bli lansert. De nye funksjonene har kodenavnet Tsunami og forventes å bli sluppet i løpet av de kommende månedene.

Tsunami skal ha forbedrede kommunikasjonsmuligheter, blant annet ved å koble sammen XBox Live og MSN Messenger, som vil gjøre det mulig å for eksempel invitere venner som sitter foran en PC til å ta en omgang Project Gotham Racing 2. Videre skal det også være mulig å ta opp 15 sekunders stemmemeldinger til venner du prøver å invitere, og som kanskje ikke er på nett akkurat for øyeblikket.

For klan-spillere skal det nå være mulig å flytte statistikker og andre data fra spill til spill. Dessuten vil du kunne laste opp og dele med andre spillere dine personlige logoer, brett eller andre typer innhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer