Microsoft på CES 2009

Se video av verdens kuleste bord og de andre nyhetene fra giganten.

Microsoft på CES 2009
Publisert
Sist oppdatert

Las Vegas, CES 2009: Med det nye operativsystemet Windows 7 på vei, (last ned betaen her), var det ikke akkurat noen bombe at mye av Microsofts store stand viste fram alle forbedringene og nyvinningene som kommer.

Så hva får du?

Det store stikkordet hos Microsofts håndlangere er at 7-ern jobber langt kjappere og er mindre ressurskrevende for PCen enn Vista, samtidig som brukervennligheten skal være langt bedre.

Les også: Vi demonstrerer Windows 7.

Og det er ikke til å legge skjul på at vi liker mye av det vi ser, spesielt satte vi pris på den kraftig forbedrede enhetsgjenkjenningen som skal minimere den evinnelige jakten etter driveren til det produktet du har koblet til PCen.

Plugger du for eksempel inn Nikon kameraet ditt kommer det nå opp en full og tydelig oversikt over kameraets status (se bildespesialen).

Det er ikke Microsoft som står bak informasjonen som dukker opp, i stedet er det nå enhetsprodusentene, for eksempel Nikon, som får mulighet til å spesifisere hva du som eier av kameraet skal få oversikt over, og ikke minst tilgang til. Alt i alt en stilig finesse som gjør hverdagen mer intuitiv for deg som kunde, og noe vi håper de fleste produsentene vil utnytte til fulle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.