Microsoft Picture It! 2001

Microsofts bildeprogram Picture It! har vært en stor suksess, og har vært en bestselger i butikkene i USA. Nå kommer programmet i flere nye utgaver som gir komplett bildebehandling og oppsett av invitasjoner, kalendere og mye mer.

Publisert

Picture It! kommer nå i en rekke forskjellige utgaver med forskjellig fokus på maler og ferdige oppsett. Vi har kikket på pakken Picture It! Photo Studio, som har et begrenset utvalg med maler, men du kan også kjøpe mer omfattende pakker med hele 7 tilleggs-CDer som inneholder fotografier, maler og utklippsbilder.

Målet med den nye generasjonen Picture It! er i følge pressemeldingen fra Microsoft at du skal kunne kombinere oppsett av invitasjoner, kalendere, album osv. med enkel redigering av egne bilder - alt fra ett arbeidsområde. Denne strategien er absolutt vellykket for en del bruksområder, og det er svært så enkelt å fikse på et bilde som f.eks. er plassert i et gratulasjonskort.

Glimrende på hjemmefoto

Selv om Microsoft legger vekt på malene, er styrken til Picture It! utvilsomt at håndtering av bilder som er skannet eller tatt med et digitalt kamera blir enkel og bra. Grunnleggende justeringer som lysstyrke/kontrast og fargebalanse er lett tilgjengelig, og det er ofte dette som gjør et bilde virkelig bra i forhold til å skrive ut originalen uten justeringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer