Microsoft satser på Bluetooth-tilbehør

Microsoft har nå vist frem sin høstkolleksjon på tilbehør-fronten.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om den trådløse Bluetooth-teknologien er på god vei til å etablere seg i mobiltelefoner og andre håndholdte enheter, har vi fremdeles ikke sett så mange blåtann-enheter på et vanlig skrivebord. Det skal Microsoft nå endre på, i første omgang ved å lansere mus og tastatur som bruker Bluetooth.

I pakken får du en basestasjon med Bluetooth-radioen, som kobles til PCen din via USB. Selve senderen kan tas ut av basestasjonen og kobles til en bærbar PC ved hjelp av en liten USB-plugg. Musen er basert på Intellimouse-designet, med to funksjonsknapper på siden.

Tastaturet bruker et helt nytt design, med mange nye funksjonsknapper, nye knapper for å styre avspilling av musikk eller film, samt mer ergonomisk utforming. Både tastaturet og musen er mørkeblå, nesten svarte, og ser alt i alt ganske stilige ut.

Pakken med mus og sender vil koste rundt 1.000 kroner, og lanseres senere i høst. Tastaturet får du kjøpt etter jul, til en pris av rundt 2.000 kroner. Vi fikk dessverre ikke lov å publisere bilder av produktet, men designet på tastaturet er temmelig likt de andre multimedia-tastaturene som lanseres nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer