Microsoft Security Essentials tilgjengelig i dag

Vil gjøre det vanskelig for antivirus-konkurrentene.

Microsoft Security Essentials tilgjengelig i dag
Publisert
Sist oppdatert

Sent i går kveld bekreftet Microsoft at versjon 1.0 av deres antivirus/antispyware-løsning Security Essentials vil bli tilgjengelig i dag, 29. september 2009. Dette skriver Zdnet.com. Microsofts første store, gratis antivirussatsning er dermed en realitet, etter å ha vært tilgjengelig i betaversjon en god tid.

Sikkerhetspakken ble dermed klar i god tid før Windows 7 kommer i butikkhyllene om drøye tre uker, i tråd med vår spådom fra tidligere i høst.

Programmet vil bli tilgjengeliggjort i løpet av dagen som gratis nedlasting for brukere av Windows XP og nyere.

Neppe morro

Security Elements, som tidligere gikk under kodenavnet "Morro" vil garantert gjøre livet vanskeligere for alle selskapene som har levd fett på å selge deg og meg beskyttelse mot virus, spyware og annet snusk på nettet.

For i motsetning til mange av disse antivirusløsningene er Security Essentials fullstendig gratis. Det vil også integreres sømløst med Windows, og rapportene fra betafasen tyder på at det utfører jobben langt mindre forstyrrende enn mange av løsningene som finnes på markedet i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.