Microsoft SideWinder Gamepad

Dette er Microsofts nyeste gamepad, som med sin lave pris er rettet mot brukere med stramt budsjett som ikke nødvendigvis trenger den aller nyeste teknologien. Men er lav pris ensbetydende med lav kvalitet?

Publisert

SideWinder Gamepad er den enkleste i vår test. Den har et relativt vanlig design, men er laget av gjennomsiktig plast for å piffe den litt opp. Den har fire funksjonsknapper øverst, og to foran. Den har ellers en USB-tilkobling, og ikke så mye mer...

Microsoft har altså designet denne gamepaden til å være så enkel som mulig, og tilbyr absolutt ingen ekstrafunksjoner. Disse er spart til den mye dyrere SideWinder Pro, og det er derfor overraskende at denne billigutgaven faktisk er bedre på flere områder.

Vi gjennomførte installasjonen på noen minutter, og alt gikk uten problemer. Du bør bruke vanlig SideWinder-programvare for å få gamepaden til å fungere, men det er ellers ingen spesielle instillinger eller funksjoner som kan aktiviseres gjennom den.

Komfortabelt nok?

SideWinder er mye behageligere å holde enn sin storebror. Den er lettere, mindre klumpete og mer strømlinjeformet. Etter vår mening er den mye bedre egnet til lange spilløkter enn den skranglete Pro-utgaven.

Microsoft har imidlertid problemer med å utvikle den perfekte d-paden. På SideWinder Gamepad er den ganske hard å trykke på, men ikke så hard at det blir plagsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer