Microsoft slår grusomt tilbake

Viser svært lovende forbedringer i Windows 7.

Microsoft slår grusomt tilbake
Publisert
Sist oppdatert

Utviklerne som deltar på Microsofts PDC-konferanse i Los Angeles denne uken har fått se demonstrasjon etter demonstrasjon av funksjoner og grensesnitt i neste Windows-versjon, Windows 7.

Og selv om det er lenge til den endelige versjonen foreligger (sannsynligvis mot slutten av neste år), er mye på plass allerede.

Begeistrer igjen

Nyhetene ser ut til å begeistre både utviklere, journalister og nettdebattanter. Det siste døgnet har nemlig en rekke skjermbilder og videoklipp funnet veien til nettet, og det kan virkelig se ut til at Microsoft har lært av alle feilene som ble begått i oppkjøringen til Windows Vista-lanseringen for snart to år siden.

Forbedringene i grensesnittet er én ting, her er det nå mye mer fokus på hva som er praktisk for brukeren, naturligvis innpakket i tidsriktig eye-candy. En annen ting er forbedringene på innsiden. Enheter du kobler til skal oppdages raskere, og enklere å arbeide med. Oppstarten skal være raskere. Søk skal være langt bedre. Det skal være langt enklere å sette opp et hjemmenettverk, med mer.

Nettstedet Webmonkey har listet det det mener er de sju kuleste forbedringene ved Windows 7:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer