Microsoft Surface 2

Vesentlig forbedret og nå med full Office-pakke. Holder det til suksess for Microsoft denne gangen?

Microsoft Surface 2 er langt bedre enn førsteutgaven, og får en velfortjent anbefaling fra DinSide-redaksjonen.
Microsoft Surface 2 er langt bedre enn førsteutgaven, og får en velfortjent anbefaling fra DinSide-redaksjonen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med én gang: Microsoft sitt nye Surface 2 er et særdeles bra Windows-basert nettbrett med full Office-pakke innabords. Men ikke kjøp det hvis du ønsker å kjøre klassiske Windows-programmer, for det fikser nemlig ikke Surface 2.

I denne artikkelen forteller vi deg hvorfor vi likevel mener at dette er et av de beste nettbrettene på markedet akkurat nå.

To forskjellige brett

Microsofts Surface-brett kommer i to varianter, Surface 2 og Surface 2 Pro. Førstnevnte er tynnere og lettere enn sistnevnte, og kjører Windows 8.1 RT, mens sistnevnte har "ekte" PC-innmat og kjører full Windows 8.1 Pro.

Den viktigste forskjellen mellom de to, rent funksjonsmessig, er at Surface 2 Pro kan kjøre klassiske Windows-programmer, mens Surface 2 kun kan kjøre Modern UI-apper som du laster ned fra Microsoft Store.

Det er naturligvis et stort ankepunkt for mange, men hvis du ikke er avhengige av "gamle" programmer skal du vite at app-utvalget er økende, og at Surface 2 har mange fordeler i forhold til noen av de argeste konkurrentene.

Les også; TEST: Microsoft Surface 2 Pro

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer