Microsoft svarte på spørsmål om Silverlight og OL på nett

NETTMØTE: Lurer du videoløsningen som brukes til å formidle HD-video fra OL på Internett? Da finner du sikkert svaret her!

Microsoft svarte på spørsmål om Silverlight og OL på nett
Publisert
Sist oppdatert

NRK sender for første gang alle de olympiske øvelsene i HD-kvalitet via Internett. Alt du trenger er en noenlunde rask internettlinje og en nettleser med Microsoft Silverlight installert.

Tilbudet er gratis, og gir deg tilgang til ni kanaler, i tillegg til en alltid oppdatert resultatservice fra alle øvelsene.

Les mer om OL-tilbudet på Internett

Eksperten svarte

I forbindelse med tidligere artikler om NRK sitt tilbud her på DinSide, har aktiviteten i debattfeltet vært stor:

Mange har spørsmål om de tekniske løsningene, hvordan oppnå best bilde, og om bakgrunnen for de valgene som er blitt gjort. I tillegg er det også noen som har problemer med å få tjenesten til å virke.

Vi inviterte derfor produktspesialist Rune Zakariassen hos Microsoft til redaksjonen, for å svare på spørsmål fra dere lesere. Mellom klokka 12 og 14 onsdag svarte Rune på spørsmål fortløpende.

Vi har nå stengt muligheten til å sende inn spørsmål

Spørsmål:” Hei.

Har en skjermoppløsning på 1920x1080 på min bærbare Acer pc, altså full hd skjerm. Blir det det da hd kvalitet når jeg ser på Ol på nrk hd, silverlight avspiller, eller må jeg justere skjermoppløsningen ned?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.