Microsoft Wedge Mobile - smart tastatur

Er dette den smarteste tastaturløsningen for nettbrett?

Microsoft Wedge Mobile - smart tastatur
Publisert
Sist oppdatert

Nettbrett og multi-berøringsskjermer som reagerer både på plassering og trykk har gjort at man kan klare seg uten tastatur og mus. Men "å klare seg" er én ting, vi har ingen tro på at tastatur og mus står i fare for å bli utryddet med det første. Det er noe med opplevelsen av å gjøre noe fysisk, å flytte på noe for å skape en forandring, som er helt grunnleggende for oss som lever i fire dimensjoner.

Derfor er undertegnede alltid utrustet med et ekstra tastatur til iPaden når jeg står i fare for å måtte taste noe særlig mer enn korte beskjeder, og ikke har med meg bærbar PC.

Noe herk

Men å ha med noe ekstra er alltid noe herk. Det veier mer, tar mer plass, og er ikke alltid så funksjonelt som man skulle kunne ønske. Vi har sett på løsninger som veier mer enn selve iPad-en, og er dobbelt så tykk. Vi har sett på løsninger som fungerer bra, men tar stor plass, og vi har sett på løsninger som får preg av byggesett.

Det optimale ville vært et kompakt tastatur og fleksibel støtte i ett, og Wedge Mobile er rimelig nær dette.

Microsoft Wedge Mobile

Vi snakker om et svært kompakt Bluetooth-tastatur, men med alle de viktige tastene i tilnærmet full størrelse. Øverst er det en rad med taster som både kan være funksjonstaster og spesialtaster, i kombinasjon med Fn-tasten. Vi legger merke til at alle de nye symbolene i Windows 8 er på plass, inkludert vindustasten ved siden av Alt til venstre for mellomrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer