Microsoft Wireless Desktop 3000

Dette settet er som skapt til bruk mot TV og stue-PCen.

Microsoft Wireless Desktop 3000
Publisert
Sist oppdatert

Trådløst tastatur og mus er kjekke ting. Du slipper kabelrot, og kvaliteten på signaler og presisjon blir stadig bedre. Wireless Desktop 3000 fra Microsoft er et godt eksempel på nettopp dette.

Her kombineres en klassisk stilfull design med svært god ytelse, og det åpner for nye bruksområder.

Plug og skriv

Selve tastaturet er relativt standard, akkompagnert med numeriske taster og en rekke spesialtaster for vanlige multimedie- og internettfunksjoner. Til vår store glede er Prt Scr-tasten løst fra F-tastene, og fungerer dermed uavhengig om du har husket å trykke F-Lock ned først eller ikke.

Ved å bruke den medfølgende programvaren kan enkelte taster spesialsys til å utføre oppgaver etter fritt ønske, men du behøver egentlig ikke å gjøre annet enn å plugge mottakeren i en ledig USB-port, og skrive i vei.

Mindre glade er vi for å se at tastaturet er ment å tilfredsstille brukere i alle de nordiske landene. Det betyr at Ø-tasten både inneholder en Æ og en Ö, det ser ikke bra ut, og det er forvirrende for alle som ikke bruker touch-metoden. Men slik er det altså blitt, dette sparer produsenten penger på, og tendensen er økende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.