Midtown Madness 3

Midtown Madness 3 er veldig morsomt alene, men enda morsommere mot andre. Dette spillet er unnskyldningen du trenger for å abbonere på XBox Live.

Publisert
Sist oppdatert

Det originale Midtown Madness-spillet, som kom i 1999, var et av de aller første spillene som lot deg kjøre fritt rundt i en realistisk by (denne gangen var det Chicago). Oppfølgeren foregikk i San Francisco og London. Nå har serien tatt steget over til konsollverdenen, og tar oss til metropolene Paris og Washington DC.

De svenske utviklerne i Digital Illusions (også ansvarlige for det glimrende Rallisport Challenge) har jobbet lenge med spillet, og sluttresultatet viser seg å være mer fornøyelig enn hva vi hadde trodd på forhånd.

Konseptet er ikke dramatisk forskjellig fra de tidligere spillene. De to byene er nøyaktig gjenskapt, det er massevis av lisensierte biler med, fotgjengere prøver å komme seg unna og du kan velge mellom flere forskjellige spillmodi. Det er rett og slett mer av det samme (ikke at det er en dårlig ting), men den store nyheten er at du kan nå spille på nett via XBox Live.

Moro alene…

Enkeltspillerdelen er delt i to. Du kan enten følge en karrieremodus med en rekke sammenhengende oppdrag, eller ta noen runder på de mange enkeltbanene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer