Midtown Madness er tilbake!

For noen år siden leverte Microsoft et kjempepopulært spill som dreide seg om villmannskjøring i Chicago. Men det var jo ikke nok – så nå kan du fortsette galskapen i London og San Francisco!

Publisert

Midtown Madness ligner ikke andre kjørespill. De fleste bilspillene på markedet handler om Formel 1, rally eller andre, realistiske og vanskelige motoridretter. Det var derfor svært oppfriskende å kunne hoppe inn i en eller annen masseprodusert bil og svi gummi i Chicagos gater, med politiet i hælene og fotgjengere som løper for livet.

Del to av Midtown Madness er på en måte en kjempetilleggspakke. Det betyr at lite har forandret seg i spillets kjerne, men innholdet er blitt kraftig utvidet. Nå har du nemlig to byer å velge mellom, San Francisco med sine bratte bakker og Golden Gate-broen, samt London med trange gater, dobbeltdekkere og undergrunnsbane. I tillegg inneholder spillet mange nye biler og kjøremoduser. Likevel ser det ikke så forskjellig ut fra det første spillet – ved første øyekast.

Nyhetene

De to byene er selvsagt den største nyheten i Midtown Madness 2. Både London og San Francisco er svært realistisk gjenskapt, og i mye større omfang enn Chigago var i det første spillet. Det tar timer å oppdage alle hemmelighetene og strøkene i de to byene, og det er helt utrolig hvor mange detaljer utviklerne har fått med seg. Du kan suse forbi Big Ben, tvers gjennom Trafalgar Square og inn i Soho-gatene. Hvis du vil, kan du like gjerne kjøre ned i tunnelene til undergrunnsbanen. San Francisco er selvsagt fremstilt like imponerende, med alle de velkjente landemerkene, trikkene og havnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer