Midtown Madness: kjør deg vill i Chicago

Vi har kikket på Microsofts nye bilspill, Midtown Madness som slippes i juni. Foreløpig er dette bare en beta, men førsteinntrykket er bra, og liker du spill som ikke tar seg selv så seriøst, kan du glede deg.

Publisert

Premissene for spillet er veldig enkle: vær smartere og raskere enn dine motstandere mens du i vill fart suser gjennom Chicagos gater. Det som skiller dette spillet fra en endeløs rekke konkurrenter er nemlig detaljrikdommen, kombinert med fart og spenning.

Vi ble mektig imponert over hvor nøyaktig ble hele Chicagos sentrum overført til dataskjermen: alle bygningene er akkurat der de skal være, ingen gater er like, trafikken går sin gang…heldigvis har designerne inkludert et modus hvor det er mulig å kjøre rundt uten motstandere, og ta seg god tid til å nyte omgivelsene.

Blir du lei av sightseeing er det bare å kaste seg uti en race. Det finnes flere variasjoner, og det gjelder ikke bare å være kjapp. Du må også rømme fra politiet og benytte deg av forskjellige metoder å lure motstanderne på. Du er fri til å bevege deg rundt hele byen akkurat i den rekkefølgen du vil, og må lære deg å utnytte omgivelsene til din fordel. Med andre ord, spillet er fullstendig interaktivt.

Du har 10 biler å velge mellom (blant annet den nye Bobla fra VW!), fem måter å kjøre på, og 65 km av veier å utforske. Grafikken er veldig imponerende, men en rask datamaskin er anbefalt – vi opplevde en del hakking på vår PII 333 med Voodoo 2-kort. Kjøreegenskapene til bilene er heller ikke det mest imponerende, men vi regner med at mange av disse problemene vil bli fikset før spillet blir sluppet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer