Mini-PC med håndgass

Vil du ha en PC hvor du kan tyne litt mer ut av prosessoren din, uten å måtte fikle med loddebolt eller kryptiske innstillinger i BIOS? Enklere enn dette blir det ikke.

Mini-PC med håndgass
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes mange mini-PCer etter hvert, med smarte løsninger både for kabinett og kjøling. Men denne maskinen, som kalles EZ-Buddie, har et par artige detaljer i tillegg, som vi aldri har sett før.

Kabinettet er smalere og høyere enn de mest utbredte mini-PCene, og bruker ekstern strømforsyning. DVD-leseren er montert på høykant og skjult bak et hengslet panel. En trykknapp løser ut skuffen.

Nederst finner vi enda et panel, som skjuler 4 spalter for 6 av de mest brukte minnekortene. Hele høyre siden er av sort plast, og nederst finner vi nok et panel som skjuler lydkontakter pluss en USB-kontakt.

Men det mest eksotiske er uten tvil det store fargerike displayet, og den store knappen med blå lysdiode.

Med denne knappen kan du nemlig justere klokkehastigheten på prosessoren!

Du kan øke denne med opp til 18% av den nominelle klokkefrekvensen, og det tennes flere "stråler" i displayet etter hvert som du vrir på knappen.

Du kan også senke frekvensen, om det skulle være behov for det (!), men under oppstart starter alltid maskinen på den korrekte hastigheten hos prosessoren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer