Mini-PlayStation lansert

Ikke helt overraskende, men utrolig lekkert - Sony har akkurat lansert en ultraslank versjon av PlayStation 2, og DinSide Data var blant de første i verden som har kjent på herligheten. Les alle detaljene her!

Publisert
Sist oppdatert

Vi hadde selvsagt et lite håp om å få se et glimt av PlayStation 3 når Nordisk Film inviterte på en hemmelig pressekonferanse tidlig tirsdag morgen. Ryktene sa imidlertid at en slanket utgave av gode, gamle PS2 kom til å bli vist frem, og det var det vi fikk se. Og den ser helt utrolig lekker ut.

PlayStation Two er spesifikasjonsmessig helt lik den gamle PS2-maskinen. Men utseendet er dramatisk forandret: PS Two er hele 75% mindre og halvparten så tung som den originale utgaven. Den er bare 2.8 cm tykk, og knapt større enn et DVD-cover. Den grunnlegende designen er ganske lik gamle PS2, og har et klart Sony-preg over seg, men størrelsen er virkelig forbløffende. Denne maskinen kan du plassere over alt, og endringer i strømtilførselen gjør at det også bli enklere å montere den inn i bilen.

Dessuten har PS Two én viktig nyhet - nettverksadapteren, som tidligere ble solgt separat, er nå bygd inn i den lille maskinen. Ganske utrolig - dagens PS-nettverksadapter er en stor klump, men likevel klarte utviklerne å skvise den inn i den nye konsollen. I tillegg er viften fjernet slik at maskinen ikke støyer lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer