Minimac og Shuffle-iPod fra Jobs

Apple gjør et byks i år med viktige produktlanseringer, spesialdesignet for å konvertere flere PC-brukere. Og for første gang omfavnet Steve Jobs budsjettmarkedet fra talerstolen på MacWorld.

Minimac og Shuffle-iPod fra Jobs
Publisert
Sist oppdatert

Apple var klare til å innfri de fleste forventningene i åpningstalen på MacWorld i dag. Dermed viste de seg å ha god grunn til å saksøke ryktesidene som lenge hadde forutsett dagens lanseringer.

Dette var dagen for budsjettmacene - i både musikk- og PC-markedet.

På en egen presselansering for en tid tilbake kunne dessuten Apple fortelle at du nå kunne få en gratis iPod til BMW-en din, og i dag kom for eksempel også Mercedes, Volvo og Ferrari på banen med lignende tilbud - og iPod-baserte bilstereoer.

Apple viste også frem Motorolas iTunes-telefon - som ligner mistenkelig på en blanding av en iPod og en Sony Ericcson-mobil.

"Livet er tilfeldig"

Det mest interessante er kanskje Apples nye iPod shuffle - som er på plass over alt på messegulvet her. Den hittil minste iPoden koster bare 99 dollar, og kommer med 512 MB minne - eller omtrent en tredel av prisen for dobbelt så mye minne som konkurrentene har å by på, i følge Jobs i dag.

Størrelsen er på linje med en tyggegummipakke og den veier svært lite. I tillegg har den oppladbart batteri som holder i 12 timer og den bruker USB 2.0. Shuffle-maskinen ruller ut av fabrikkene i skrivende stund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer