Minitastatur og mus

Synes du vanlige PC-tastaturer er for store og klumpete? Liker du ikke å ha hendene liggende oppå den bærbare? Har du barn som bruker PC? Vi har testet et mini-tastatur med tilhørende mus fra BenQ.

Minitastatur og mus
Publisert
Sist oppdatert

Mange taststurer tar veldig stor plass. Dette kan være behagelig for mange, men andre kunne godt tenke seg et langt mindre tastatur. Nummertaster, piltaster og de andre manøvreringstastene brukes sjelden, noen vil kanskje klare seg helt utmerket uten. Og det finnes faktisk alternativer til de store tastaturene med en mengde spesialtaster i tillegg til standarden. BenQ har til og med laget et i et tiltalende design, med en matchende mini-mus - Mini Buddy heter denne kombinasjonen.

Tastaturet

Tastaturet er både vesentlig mindre og mye tynnere enn vanlige tastaturer. Det bruker samme tastekomponenter og formfaktor som på bærbare PCer, og er svært behagelig å skrive på. Tastene har noe kortere anslag enn et vanlig tastatur, men anslaget er stødig og definert, du kjenner når du treffer - og dessuten støyer det svært lite.

Det er totalt 85 taster, inkludert spesialtastene for snarveier. Alle de viktigste tastene og noen fler finnes, og vi synes plasseringen er svært praktisk.

Ved hjelp av en funksjonstast får mange av tastene en alternativ funksjon som føyer til resten av de 105 standardtastene, inkludert tall-delen av tastaturet, på samme måte som på bærbare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer