Minitest: Bose in-ear MIE2

Gir deg lyden du forventer, men det viktigste er definitivt at de ikke detter ut.

Foto: Produktbilder Bose
Foto: Produktbilder Bose Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ørepropper er praktisk fordi de tar liten plass, og derfor er langt enklere å raske med seg sammenlignet med et sett monstrøse hodetelefoner.

Problemet med ørepropper er imidlertid at de har en lei tendens til å falle ut av ørene når du gjør noe aktivt, enten det nå er jogging, sykling eller andre aktiviteter du liker å drive med.

Bose nye in-ear serie løser dette på en elegant måte.

For deg som er aktiv

Alle modellene leveres med det Bose kaller for StayHear, som i praksis er en bøyelig gummilist som holder øreproppene på plass. Det hele ser litt ubehagelig ut på bilder, og jeg innrømmer glatt at jeg var skeptisk når jeg plukket dem opp av esken for første gang.

Heldigvis er det ikke sånn. I bruk oppleves de som ganske så komfortable. Bøylen er nemlig så myk at du ikke merker at den er der, samtidig som proppene sitter svært godt fast.

Jeg har selv brukt øreproppene på flere sykkelturer den siste måneden, og min bedre halvdel har brukt dem på joggeturer. Og konklusjonen er enkel; dette sitter som spikret i øregangen - og det uten at det blir ubehagelig. Vi liker også at Bose har lagt med både propper og bøyler i flere størrelser, slik at det er enkelt å finne en konfigurasjon som passer akkurat dine øreganger. Lydbildet er forøvrig typisk Bose: Nøytralt, detaljert, og med en helt ok fylde. Sammenlignet med siste generasjons iPod/iPhone-propper er det altså et klart skritt i riktig retning, men de største basselskerne der ute bør heller vurdere øreproppene fra Monster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer