MINITEST: Dazzle Fusion - smart boks for video og foto

En USB-enhet som både er kortleser og konverterer analog video, det kan være kjekt å ha, hvis du har digitalkamera og analog video som skal over på PCen.

MINITEST: Dazzle Fusion - smart boks for video og foto
Publisert
Sist oppdatert

Dazzle har laget mange lure videobokser gjennom tidene, Hollywood DV-Bridge var en av de første vi testet, som konverterte analog video til DV-format.

Fusion-boksen er nesten identisk i form, men innholdet og funksjon er forskjellig. Den konverterer analog video, men ikke i DV-format. Dessuten er den en kortleser, som tar de 6 vanligste formatene. USB 1.1 er grensesnittet, så den passer til både nye og eldre PCer.

Installasjon

Installasjon av drivere og programvare gikk etter boka, og programvaren som følger med for redigering av video er Studio QuickStart. Dette er en noe begrenset utgave av Pinnacles velkjente Studio-pakke, som vi har testet tidligere.

I bruk

Kortleseren fungerte som forventet av en USB 1.x-leser. Har du et avansert digitalkamera med 6 megapikslers oppløsning, som bruker store minnekort som inneholder store filer - da er det langt bedre å satse på raske minnskort og en kortleser som støtter USB 2.0.

For mindre kameraer til hobbybruk, som har en oppløsning på opp til 3-4 megapiksler, så vil Fusion fungere helt ok.

Når du setter i CompactFlash minnekort er det faktisk mulig at det kan falle inn i boksen! Da vi skulle sette in kortet første gangen, satte vi det feil vei. Da vi ikke traff kontaktene kom kortet litt skjevt inn, og plutselig bare forsvant det inn i boksen. Det er ingen skruer, så vi kunne ikke åpne boksen, men vi fikk tak i kortet ved å riste og lirke forsiktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer