MINITEST: Packard Bell med Athlon 64

64 bits prosessor og ellers svært godt utstyrsnivå - det må da bli gode testresultater av slikt? Joda, men hakaslepp fikk vi ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sett denne maskinen tidligere, eller i hvert fall kabinettet. Det er det nye designet på Packard Bell sine hjemmePCer, som kalles ixtreme. Serien ble lansert i september og du kan lese om dette i denne artikkelen. Designet er litt spesielt, muligens litt inspirert av Apple sine G4-modeller, men designet er langt mindre - nettopp - ekstremt.

Det er i hvitt og grått, og er faktisk litt ugreit å løfte, siden det ikke er noe å gripe i på fronten. Du må ta tak helt under, da går det greit.

Det er tre plasser for lagringsenheter med utvendig adkomst, og disse er fylt opp med både DVD-ROM leser og DVD-brenner, pluss kombinert kortleser for 7 typer minnekort og diskettstasjon - i samme 3,5-toms enhet. Fiks sak, den har vi ikke sett før, men diskettstasjoner har vel egentlig blitt overflødige.

Harddisken var en WD2000, skjermkortet er basert på Radeon 9200-brikken, og prosessoren er altså en AMD Athlon 64 3200+. PCen hadde 1 GB RAM.

Maskinen var ryddig og pent satt sammen, og er lett å åpne for eventuelle oppgraderinger eller vedlikehold.

Svensk testeksemplar

Packard Bell leverer alltid med en omfattende samling programvare på sine maskiner. Vårt testeksemplar var imidlertid utrustet med svensk Windows XP og bruker- og demoprogrammer i en blandet språkmiks, så vi sjekket ikke disse så grundig. Programvaren vil selvsagt bli tilpasset norske brukere på maskinene som kommer i salg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer