MINITEST: Soundblaster i boks

Jobber du aktivt med lyd på PC, og er lei av å rote bak på PCen for å koble til lydutstyr? Creative har nye bokser for lyd, både for USB 2.0 og for tilkobling til intert PCI. Vi har sjekket ut begge.

Publisert
Sist oppdatert

Det store flertallet av PC-brukere spiller sjelden inn musikk på PCen. Lydkortet blir brukt til avspilling, og lydfilene rippes fra CD eller lastes ned fra nett. Da er det mest praktisk å installere lydkort og koble til høyttalere, og gjemme bort ledningene så godt det lar seg gjøre

Men det er en del av oss som driver med lydopptak, enten det er for å overføre vinyl-samlingen til digital lagring, for å lage egen musikk eller kommentarer og lydeffekter til video. Da er det aktuelt med et mer tilgjengelig system, hvor man kan koble til og fra enheter uten å måtte utføre c-momenter under skrivebordet med lommelykt og lupe for å tyde symboler, hver gang man skal koble til og fra forskjellige enheter.

SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro er Creatives nyeste svar på denne utfordringen. Dette er den mest omfattende og dyreste av alle lydenhetene til Creative. Den har en listepris på 2 295 kroner.

Nylig lanserte Creative også et annet produkt som utmerker seg med enkel og tilgjengelig tilkobling - Audigy 2 NX. Dette er en liten USB 2.0 boks, som støtter surround ut, og har innganger både for mikrofon og linje inn og koster 1 165 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer