HBO Nordic og Samsung-TV

Mister HBO Nordic

Strømmetjenesten kutter støtten for en rekke Samsung-TV-er og Sony PlayStation 3.

HBO NORDIC: Har du en eldre smart-TV fra Samsung eller PlayStation 3, vil du ikke lenger ha tilgang til HBO Nordic-appen. Foto: Berit B. Njarga
HBO NORDIC: Har du en eldre smart-TV fra Samsung eller PlayStation 3, vil du ikke lenger ha tilgang til HBO Nordic-appen. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som kan være et problem med smart-TV-er, er at eldre modeller kan miste støtte. Og når de mister støtte, er det slutt på oppdateringer. Både til selve TV-programvaren, men også appene.

Nå har HBO Nordic valgt å kutte støtten for en rekke smart-TV-er fra Samsung, samt PlayStation 3.

Samsung TV-ene det gjelder er 2012-2015-modellene, som har vært i salg fra 2012-2016, og som bruker Orsay-plattformen, i motsetning til Tizen, som Samsung har brukt i TV-ene sine siden 2016. PlayStation 3 kom i 2007, men fikk HBO-appen i 2015.

Overfor det danske nettstedet, FlatpanelsDK, bekrefter HBO Nordic denne endringen.

– Foruten PlayStation 3 gjelder også Samsung Orsay, 2012–2015. De berørte brukere fikk beskjed om dette i november i fjor, og oppdateringen har nettopp trådt i kraft, uttalte strømmeselskapet i januar.

Dette betyr at brukere som har en av disse TV-ene eller PlayStation 3, ikke lenger får tilgang til HBO Nordic-appen, men må dermed benytte seg av løsninger som for eksempel Google Chromecast, Apple TV, PlayStation 4 eller koble PC-en til TV-en.

På Samsungs nettsider kan du se hvilke modeller det gjelder under Samsung Legacy Plattform.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.