HBO Nordic og Samsung-TV

Mister HBO Nordic

Strømmetjenesten kutter støtten for en rekke Samsung-TV-er og Sony PlayStation 3.

HBO NORDIC: Har du en eldre smart-TV fra Samsung eller PlayStation 3, vil du ikke lenger ha tilgang til HBO Nordic-appen. Foto: Berit B. Njarga
HBO NORDIC: Har du en eldre smart-TV fra Samsung eller PlayStation 3, vil du ikke lenger ha tilgang til HBO Nordic-appen. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som kan være et problem med smart-TV-er, er at eldre modeller kan miste støtte. Og når de mister støtte, er det slutt på oppdateringer. Både til selve TV-programvaren, men også appene.

Nå har HBO Nordic valgt å kutte støtten for en rekke smart-TV-er fra Samsung, samt PlayStation 3.

Samsung TV-ene det gjelder er 2012-2015-modellene, som har vært i salg fra 2012-2016, og som bruker Orsay-plattformen, i motsetning til Tizen, som Samsung har brukt i TV-ene sine siden 2016. PlayStation 3 kom i 2007, men fikk HBO-appen i 2015.

Overfor det danske nettstedet, FlatpanelsDK, bekrefter HBO Nordic denne endringen.

– Foruten PlayStation 3 gjelder også Samsung Orsay, 2012–2015. De berørte brukere fikk beskjed om dette i november i fjor, og oppdateringen har nettopp trådt i kraft, uttalte strømmeselskapet i januar.

Dette betyr at brukere som har en av disse TV-ene eller PlayStation 3, ikke lenger får tilgang til HBO Nordic-appen, men må dermed benytte seg av løsninger som for eksempel Google Chromecast, Apple TV, PlayStation 4 eller koble PC-en til TV-en.

På Samsungs nettsider kan du se hvilke modeller det gjelder under Samsung Legacy Plattform.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer