Mistet bruksanvisningen? Ikke noe problem

Her kan du laste ned 1,2 millioner bruksanvisninger innenfor de aller fleste kategorier.

Du finner bruksanvisningertil de fleste aktuelle og mindre aktuelle produktene på Diplodocs
Du finner bruksanvisningertil de fleste aktuelle og mindre aktuelle produktene på Diplodocs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen nettjenester er utvilsomt nyttigere enn andre, og Diplodocs er definitivt blant disse. I løpet av de siste tre årene har nettstedet samlet ikke mindre enn 1,2 millioner elektroniske bruksanvisninger fra over 5000 produsenter, og gjort dem søkbare og tilgjengelige for deg og meg.

Det meste ligger her

Og bruksanvisningene begrenser seg ikke til data og elektronikk; her finner du for eksempel bruksanvisninger til en rekke bilmerker, husalarmer, kaffetraktere, støvsugere - ja nær sagt alt som skrus av og på.

Nytteverdien er udiskutabel, ikke bare for deg som har mistet bruksanvisningen til et produkt og har glemt hvordan det brukes, men også for deg som søker produktinformasjon i forkant av et kjøp.

Det kan for eksempel være gode grunner til å sette seg inn i funksjonene og betjeningen til et kamera før du eventuelt går til innkjøp av det, ting som ikke nødvendigvis kommer tydelig fram i en produkttest.

PDF-format

Diplodocs tilbyr mange forskjellige innfallsvinkler til den enorme databasen, det enkleste er å bruke søkefeltet, eller å velge produsent og modell fra nedtrekksmenyen. Når du har funnet bruksanvisningen du er på utkikk etter, kan du laste den ned i sin helhet i PDF-format.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.