Mistet fargene på TVen

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har nettopp byttet til nye drivere på grafikkortet mitt (GeForce 4MX420), og har mistet fargene på TV-skjermen min!

Jeg bruker Scart-overgang til TVen med komposittkabler fra PCen, og har forsøkt mange forskjellige innstillinger uten hell

Når jeg installerer tilbake til de forrige driverne fungerer det helt fint, men jeg vil gjerne bruke de siste driverne fordi jeg bruker TV-skjermen til å spille på.

Er det noe jeg kan gjøre for å få farger med de siste driverne?

Datadoktoren svarer

Hei,

Det er flere som har hatt problemer med tv-utgangen med disse driverne, selv om det ikke listet opp som et kjent problem i NVIDIAs release notes.

I 99 prosent av tilfellene der TVen viser sort/hvitt-bilde, er det derimot på grunn av at TV-standarden i kontrollpanelet er satt til en NTSC-variant. Denne bruker forskjellig bølgelengde på signalet, og det skaper nøyaktig dette problemet.

Det er lite å gjøre med saken når driverne ikke virker på TV-utgangen din, og vi vet at det ikke er noe i veien med kablene, så det eneste håpet er enten å konvertere tilbake til de gamle driverne, eller å ta sjangsen på http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_winxp_2k_67.66.html target=_blank>NVIDIAs betadrivere - som kanskje kan løse problemet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.