Mistet kameraet i ferien?

Er du heldig, dukker et par av bildene dine opp på denne nettsiden.

Kanskje har noen funnet kameraet du mistet i sommer og postet et par bilder fra det på denne nettsiden. Kanskje.
Kanskje har noen funnet kameraet du mistet i sommer og postet et par bilder fra det på denne nettsiden. Kanskje. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange mister kameraet på ferietur, og ikke bare er det surt å måtte kjøpe nytt – ofte har man tatt bilder på turen også; minner som dessverre ikke lenger forblir dokumentert.

Heldigvis finnes det ærlige finnere som gjerne ville ha levert tilbake kameraet. Ja, hvis de visste hvem som eide det, vel å merke.

På nettstedet ifoundyourcamera.net kan de melde i fra om når og hvor de har funnet et kamera, og gjerne supplere med et par bilder fra minnekortet.

Har du flaks kan du dermed dra kjensel på noen av bildene og så kontakte finneren for å få tilbake kameraet.

Eller kanskje drar du kjensel på noen personer som er avbildet slik at du kan hjelpe til.

Kategorisert på sted

Hver post er dessuten kategorisert med hvor kameraet ble funnet. Dermed finner du f.eks. alle kamera som er funnet i Spania på http://www.ifoundyourcamera.net/category/locations/spain/.

Nettstedet har også en egen kategori for suksesshistorier der svært takknemlige eiere står frem og forteller hvor glade de ble for å få tilbake kameraet.

DinSides kameratester

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer