Mitsumi FX322M

Mitsumi har et bredt spekter av CD-produkter og lagringsenheter. Først og frems er nok Mitsumi kjent som en billigmerke, men det trenger ikke å bety at det er dårlig av den grunn.

Publisert

La det være helt klart: Mitsumi FX322M er et godt produkt. Det er faktisk den aller raskeste vi har testet av 32X-lesere på de første to tredjedelene av platen. Mitsumi stopper der, og overskrider ikke spesifkasjonen på slutten slik som Pioneer gjør.

Pass på at du får riktig modell!

Vi hadde opprinnelig tenkt å teste Mitsumi FX320S. Siden den var så rimelig, ble det kjøpt inn tre eksemplarer hos distributøren Avnet PCC. Da vi begynte å teste dem, fikk vi imidlertid en overraskelse. Leserne hadde problemer med å lese CD-R-plater i full fart. Korte biter gikk utmerket, men når det ble lest mer enn ca. 50 MB av gangen, gikk luften ut av ballongen, og hastigheten falt til temmelig nøyaktig 8X eller 1200 KB pr. sekund. Det samme skjedde uansett hvor på platen vi testet.

Dette måtte være feil tenkte vi, og testet de andre to. Alle tre hadde samme problemet. Vi tok derfor kontakt med distributøren, som sendte oss videre til Mitsumis Europakontor i Tyskland. Der fikk vi kontakt med Mr. Oizumi, som var meget imøtekommende og kjent med problemstillingen. FX320S var nå en utgående modell, og han sendte oss to eksemplarer av den nye FX322M istedenfor. Det løste problemet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.