Mobilt bredbånd fra Telenor

TEST: Vi har testet Telenors mobile bredbånd på biltur, og latt oss imponere.

Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med årets påskeutfart presentere vi en oversikt over hvilke muligheter man har for å få høyhastighets bredbånd i påskefjellet. Det er i dag tre aktører som tilbyr det som populært kalles mobilt bredbånd, Telenor, Netcom og ICE (Nordisk mobiltelefoni).

Mens ICE har vært tilgjengelig et par år allerede, kom Netcom og Telenor på banen først i fjor. Netcom først, men fra høsten 2007 satte både Netcom og Telenor inn høygiret i oppgradring av sine 3G-stasjoner. I praksis vil det i mot slutten av året være mulig å koble PCen din til et mobilt bredbånd i størstedelen av landet.

Er du privatperson og storbruker som ønsker null begrensninger, koster abonnementene fra 399 kroner (ICE) til 499 kroner pr måned (Netcom og Telenor). Les mer om teknologiene og abonnementene her.

Teori og praksis

Men allerede i dag er det mulig å komme seg på nett nær sagt over alt, og med relativt god hastighet. I hvert fall hvis man skal tro reklamen fra alle de tre aktørene. Alt man trenger er et modem som man putter inn i en ledig USB-port, og abonnement naturligvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer