MojoPac

Tenk å kunne ta med både Windows XP, Office, innstillinger og brukerfiler på iPoden eller minnepluggen. Det er fullt mulig - se hvordan.

Publisert
Sist oppdatert

Mobilitet er et av de viktigste stikkordene i den digitale hverdagen, og derfor har salget av blant annet bærbare PCer eksplodert de siste årene. Stadig blir PCene kraftigere, mindre og lettere, men det finnes klare grenser for hvor smått ting kan være uten at det går ut over brukervennligheten.

Det er her MojoPac kommer inn i bildet. Dette er en teknologi som lar deg bruke hvilken som helst USB2.0-lagringsenhet, for eksempel eksterne harddisker, minneplugger, MP3-spillere, til å ta med deg Windows, programmene, innstillingene dine og alle brukerfilene over alt. Plugg den inn i hvilken som helst PC med Windows XP installert, og MojoPac overtar showet.

Se Mojopack i aksjon

Det som egentlig skjer er at MojoPac kjører sin egen Windows parallelt, og helt uavhengig av hva som finnes på PCen den kjører på. Den blokkerer samtidig tilgangen til harddiskene på PCen, slik at endringer som skjer i MojoPac-windowsen ikke påvirker PCen overhodet. Det er med andre ord et helt trygt miljø, som kan inneholde alt av programmer, innstillinger og brukerfiler som du benytter til dagen. Nettverkstilgangen fungerer også som på hvilken som helst PC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer