Monaco Grand Prix Racing Simulation 2:Rå Formel 1-simulator

Har du noen gang drømt om å sitte i cockpiten på en F1-bil og føle farten, stemningen og adrenalinet strømme? Monaco Grand Prix Racing Simulation 2 kan dessverre ikke gi deg alt, men selv DinSides bilredaksjon er imponert!

Publisert

Monaco Grand Prix er laget av UbiSoft, og det er tydelig at de har hatt hjelp av noen som kan alt om Formel 1. Noe av det som går igjen i spillet er at de har fått med seg det som kan fås med.

Selv om spillet best kan betegnes som en simulator, er det gjort mye for å få med seg alle brukergrupper. Det finnes mange innstillinger, som gjør det mulig å variere vanskelighetsgraden veldig. Alt fra helt enkelt, der du knapt trenger å styre, til ekspert, der du helst bør ha 10 års erfaring fra en ekte cockpit!

Meget god brukerveiledning

Spillet er enkelt og intuitivt å starte. God navigasjon og enkelt brukergrensesnitt gjør at du kan få mye ut av spillet, også uten å lese bruksanvisningen.

Men i dette spillet kan det faktisk lønne seg å lese boka, for Monaco Grand Prix leveres med den beste brukerveiledningen jeg har sett. Den inneholder både historisk informasjon om Monaco Grand Prix, en beskrivelse av forberedelsene til F1-løp og hvordan du best skal justere bilens egenskaper. Det er også en utførlig forklaring for hvordan du skal kjøre bilen til det maksimale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer