Monster-slipp: Heartbeats og iSport

Monster får mye skryt for øreproppene sine, her er to av høstens nye modeller.

Monster-slipp: Heartbeats og iSport
Publisert
Sist oppdatert

IFA 2011: Etter storsuksessen med Beats-serien til dr.dre, er det ingen overraskelse at Monster fortsetter med kjendisløpet når de lanserer nye produkter. I fjor kom da også første versjon av de Lady Gaga-designede øreproppene med navnet Heartbeats, og i år er designet enda bedre.

I år får imidlertid også sportsfolket sitt, og de vaskbare iSport-modellene er verdt å merke seg for deg som er aktiv.

Heartbeats versjon 2

Årets modeller har fått et enklere, men samtidig røffere design, spesielt hvis du velger den sorte varianten. Og hvis du tror det bare er jenter som velger Gaga-modellene bør du tro om igjen, den sorte varianten skal visstnok ha fått mange menn til å forhåndsbestille allerede. Den hvite med gulldetaljer er imidlertid fortsatt litt bling-bling, og du ser dem begge her:

I esken følger det med 7 ulike hylstre til proppene, målet er selvsagt at alle skal finne en størrelse som passer ens eget øre. Som vi har blitt vant til fra Monster skal også kabelen være flat, for å unngå kabelsnurr.

Kabelen er også utstyrt med en liten mikrofon, slik at du kan bruke den til handsfree-samtaler på mobilen, og den er godkjent for iPhone, iPad og iPod Touch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer