Moro helt på tampen

Det er årets siste lørdag og på tide å le litt igjen.

Publisert
Sist oppdatert

I DinSide Datas faste lørdagsspalte graver vi frem en haug av morsomheter på nettet.

Og hver lørdag skriver vi at vi ofte får morsomme tips fra dere lesere og at du kan sende dine bidrag til helgemoro@dinside.no hvis du har noe morsomt å dele og blablabla.

Men vet du hva?

Vi får nesten aldri e-post til den adressen, så la oss kalle en spade for en spade: Dette er morsomheter vi helt og holdent har funnet selv.

Her er ukens kandidater til å strekke litt på smilebåndet ditt:

Tidenes practical joke?

Hvordan reagerer de andre på jobben om du snekrer opp en ekstra vegg og gjør det så gjennomført at det ser ut som om den alltid har vært der?

Omtrent sånn:

En annen het kandidat vi snublet over denne uken, var mannen fra Oregon som sendte julekort to måneder etter han døde: http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7159999.stm

Pass dog på ikke å dra slike morsomheter for langt - ikke alle er like avbalanserte når de opplever motgang:


Programmerere og narkolangere...

...har mer til felles enn du kanskje har tenkt på. Bare sjekk denne sammenligningen!

Moro helt på tampen


Hva slags nerd er du?

Er du av dem som alltid må sjekke tilbudskurven på Spaceworld, kjører du Linux eller har du et fjernstyrt helikopter? I så fall er du en nerd, i følge dette Flickr-bildet. Hvor mange av de 56 ulike nerdetypene passer om deg?

Johnny Castaway!

Tidenes utvilsomt beste skjermbeskytter var Johnny Castaway, som Sierra lagde i sine glansdager på åttitallet. Dette var fyren som hadde strandet på en øde øy og som gjorde det han kunne for å få tiden til å gå, og aldri senere kan jeg huske å ha gledet meg til skjermbeskytteren skulle slå inn. Det ekstra stilige var at han på spesielle tidspunkter (julaften etc) gjorde ting han ikke gjorde ellers, og det virket rett og slett som om repertoiret aldri skulle ta slutt.

Sierra har gitt fra seg rettighetene, og noen flittige maur har selvsagt kastet seg over den gamle klassikeren og gjort den kompatibel både med Linux, Windows XP og til og med Vista (ikke 64-bit). Du finner alt du trenger her:

http://web.onetel.net.uk/~gnudawn/johnny/

De beste kommentarene

Har du programmert før? I så fall vet du sikkert verdien av å ha kommentert koden godt. Google code search gjør at du kan søke i kildekode, og det betyr at du kan søke etter banneord og finne mange morsomme kommentarer, som denne:

/* FIXME: please god, when will the hurting stop? Thus function is so
fucking broken it’s not even funny. */

eller
# Note to self: I have no idea what this does anymore
# It looks like a cool fucking segment of code though!
# I just wish I remembered writing it… :-\

Du finner flere godbiter her: http://codeulate.com/?p=7

Snakker du l33t?

Ja, forresten - hvis ikke du fikk med deg snakker du l33t-testen vår, kan du jo prøve i dag?

Ukens nettspill: Traveler IQ Challenge

Hvor godt kjenner du jordkloden? Her skal du prikke inn byer, kjente severdigheter og andre ting på et verdenskart, så får du poeng ut fra hvor nærme du trykker og hvor fort du gjør det.

Moro helt på tampen


URL: http://www.travelpod.com/traveler-iq?db0e=e8ee

Mer helgemoro denne vei

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer