Morsomme symboler i Facebook-statusen din

Veldig enkelt.

OK, vi har kanskje ikke vært veldig kreative her, men du skjønner nok tegningen ☻ ☺
OK, vi har kanskje ikke vært veldig kreative her, men du skjønner nok tegningen ☻ ☺ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert lagt merke til det mange ganger, at enkelte har et stort repertoar hva angår morsomme (og mindre morsomme) tegn og symboler i Facebook-oppdateringene sine. Hjerter er kanskje blant de aller vanligste, men det finnes et utall å velge mellom.

I praksis er det snakk om utvidede tegnsett, som inneholder langt mer enn bare bokstavene fra a til å, tallene og standardtegnene som du vanligvis bruker. Hemmeligheten er rett og slett å kopiere disse til utklippstavlen og lime dem inn i statusfeltet.

Slik har du aldri sett Facebook

1. Stjeling

Du kan selvfølgelig jukse ved å merke symbolene fra en oppfinnsom status-oppdatering, og kopiere den ved å trykke ctrl-c på tastaturet, for deretter å lime den inn i din egen ved å trykke ctrl-v.

2. Tegnkartet

Eller du kan være litt mer kreativ og åpne tegnkartet i Windows. Det gjør du enkelt ved å skrive "tegnkart" i søkefeltet startmenyen og trykke enter-tasten, eller du kan bla deg fram til det ved å velge Start- Alle programmer-Tilbehør-Systemverktøy-Tegnkart

Da kan du bla deg nedover til du ser et ønsket tegn, dobbelklikke på det og trykke Kopier-tasten, for deretter å lime det inn i statusfeltet ditt med ctrl-v.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer